Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2017. Uite cum arată românca

Publicat pe

Mihaela Boşca a fost aleasă să reprezinte ţara noastră la Miss World 2017, în urma selecţiei din România care a avut loc pe 1 octombrie în Bucureşti. Fotomodelul are forme perfecte şi un chip greu de confundat.

Mihaela are 26 de ani şi a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare. Românca are 1.78 m înălţime şi dimensiuni de invidiat: 90-61-91. Printre pasiunile sale se numără dansul, sportul, limba latină, skydiving-ul, lectura şi înotul.

Speră ca în viitor să facă parte din multe proiecte de caritate şi voluntariat atât la noi în ţară, cât şi în străinătate. Visul ei cel mare este să câştige titlul Miss World 2017 şi datorită acestei notorietăţi să se poată lansa în industria cinematografică pentru a deveni regizor.

Vezi si:  Ştefan Bănică Jr. şi fiul său, prima apariţie împreună la un eveniment monden

„Câştigarea titlul Miss World România şi aducerea coroanei Miss World în România a fost la propriu visul meu de când eram mică. Prima parte a visului mi s-a împlinit şi sper cu ajutorul lui Dumnezeu să îmi împlinesc visul 100% pe 18 noiembrie China! Sunt extrem de onorată să îmi reprezint frumoasă ţară pe scenă Miss World 2017 promiţând maramureşenilor mei şi tuturor românilor să îi fac mândri prin prestaţia mea şi rezultatele mele. Voi promova România şi turismul României, în faţă a sute de milioane de telespectatori din întreagă lume', a declarat Mihaela, conform actualmm.ro.

Miss World 2017 va avea loc în acest an în Sanya – China, în perioada 20 octombrie – 18 noiembrie 2017. Finala se va desfăşura pe data de 18 noiembrie, iar marele premiu este în valoare de 100.000 de dolari.

Foto: Facebook, Instagram

Cristina Pîrvu

Tânăra care va reprezenta România la Miss World 2017. Uite cum arată româncaTânăra care va reprezenta România la Miss World 2017. Uite cum arată românca
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter