La 50 de ani, Tania Budi apelează la terapia "Dracula". Ce presupune tratamentul estetic - EXCLUSIV

Publicat pe

Tania Budi vorbeşte despre intervenţiile estetice. La 50 de ani, vedeta este foarte preocupată de felul în care arată. Mănâncă foarte puţin, aşadar are o alimentaţie echilibrată. Odată cu venirea verii, vedeta va merge în cabinetul medicului pentru un tratament minune! 

Frumoasa vedetă ne-a impresionat declarându-ne în exclusivitate că nu apelează la tratamentele banale, ci mereu ţine cont de sfatul medicului său. A venit deja sezonul cald şi doctorul o va ajuta cu tratamentul Dracula. Acesta presupune injectarea în pielea feţei a unei soluţii obţinute din propriul sânge, cu scopul de a prelungi tinereţea tenului sau de a vindeca anumite afecţiuni.

„Doctorul meu o să îmi facă un Dracula pentru faţă, înaintea verii. Tot tratamentul Dracula, acela care practic e cel mai bun de împrospătare a tenului. Se vede în câteva zile după ce l-ai făcut. În rest, eu nu fac absolut nimic, am nişte creme hidratante tot de la el pe care le pun pe faţă. Cam atât.”, ne-a declarat Tania Budi în exclusivitate.

Tani Budi nu este singura vedetă din România care recurge la acest tratament. Şi Cătălin Botezatu a apelat la el. Pe plan internaţional, Madonna şi-a injectat şi ea sânge în faţă, medicul având-o sub observaţie.

Cum reuşesc vedetele de la noi să se menţină în formă

Tinerețe fără bătrânețe! Până de curând, am fi crezut că doar vedetele de peste hotare pot fenta anii din buletin chiar și cu două decenii, dar iată că nici VIP-urile autohtone nu se lasă mai prejos! Am aflat cum reușesc vedetele de peste 50 de ani să se mențină în formă.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter