Tensiunile dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin continuă! Cele două nu s-au putut abține să se atace din nou

Publicat pe

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au strălucit în cea de-a treia ediție a emisiunii „Uite cine dansează', însă nu au reușit să ascundă și faptul că există o tensiune foarte mare între ele.

Dacă în cea de-a doua ediție cele două păreau că au făcut pace și nu vor mai exista replici acide între ele, iată că Mihaela Rădulescu nu s-a putut abține prea mult fără a o ataca pe Zână.

Încă de la început cele două au avut o mică altercație. Pentru început, Andreea Marin a complimentat-o pe Mihaela Rădulescu: „Vreau să spun că în seara asta strălucim. Inclusiv gazda nostră', a spus membra juriului despre rivala sa. „De Cabral nu spui nimic? Uite stă acolo și plânge', a adăugat Mihaela, la care Zâna imediat a răspuns: „Nu, Cabral știe că îl iubesc'. Ca de obicei, prezentatoare nu s-a putut abține de la comentarii: „Știam eu că doar pe el îl iubești', așa că Zâna i-a dat replica imediat: „Sunt fericită astăzi și nu o să reușească nimeni să mă reducă la tăcere'. Săgeata din partea Mihaelei a venit imediat, întrebând-o pe Andreea „A încercat cineva?'. Jurata a încercat să treacă cu eleganță peste acest moment, așa că a replicat „Ea e șefa'.

Dacă credeați că asta a fost tot, iată că cele două s-au mai ciocnit pe parcursul emisiunii. În timpul jurizării dansului dintre Marius Manole și Olesea, Mihaela nu s-a putut abține să nu o mai atace încă o dată pe Zână. Deși era rândul lui Mihai Petre să vorbească, Andreea a vrut să mai adauge ceva, însă prezentatoarea a redus-o imediat la tăcere: „Am o emisiune de prezentat, care trebuie făcută cu profesionalism. Poți să taci tu că vorbea Petre!'.

Este clar că tensiunile dintre cele două nu vor lua sfârșit, așa că vom mai vedea, cu siguranță, schimburi de replici pline de venin până în marea finală a emisiunii.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu – Apariţii strălucitoare la „Uite cine dansează!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter