Tom Cruise s-a accidentat în timpul filmărilor pentru „Misiune imposibilă 6”. Cât de grav este

Publicat pe

Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că își realizează singur cascadoriile în filmele sale, însă pericolul este cât se poate de real. Actorul s-a rănit în timpul filmărilor pentru „Misiune imposibilă 6'.

Potrivit People, Tom Cruise a părut să se accidenteze în timp ce filma o scenă pentru ce-a de-a șasea parte a seriei „Misiune imposibilă', în Londra, unde sărea între două clădiri. TMZ a obținut un video în care Cruise este susținut de un ham în timp ce făcea un salt. Cu toate astea, el a aterizat brusc și s-a prăbușit destul de rău de partea laterală a unei clădiri. Acesta a fost în stare să se ridice, dar a mers schiopătând și s-a prăbușit lângă membrii echipei sale.

Citește și:  Katherine Heigl vorbește despre creșterea în greutate. Cum a reușit să slăbească 13 kilograme la doar o săptămână după ce a născut

Nu se cunoaște încă gravitatea accidentării lui Tom Cruise, iar reprezentanții actorului și ai Paramount nu au oferit niciun comentariu legat de starea de sănătate a acestuia.

Tom Cruise joacă rolul lui Ethan Hunt în „Misiune imposibilă', iar de curând a fost filmat în timp ce făcea o cascadorie pe un acoperiș al unei clădiri din Paris care părea să implice elicoptere și condusul unei motociclete.

În „Misiune imposibilă 6' îi mai putem vedea pe Rebecca Ferguson și pe starul „Man of Steel' Henry Cavill. Filmul va apărea în cinematografe anul viitor.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter