Tom Hiddleston a vorbit pentru prima dată despre relația cu Taylor Swift

Publicat pe

Taylor Swift și Tom Hiddleston au avut o relație de doar 3 luni, însă foarte mediatizată, iar cei doi nu s-au ferit de ochii publicului. Însă acum, Tom nu mai vrea să audă despre acea relație și nici să mai vorbească.

În timpul unui interviu pentru The Telegraph, actorul britanic a fost întrebat despre relația cu Taylor, dacă are regrete în legătura cu acea perioadă. Tom, în schimb, s-a schimbat dintr-o dată la față.

Ce crezi că regret în mintea ta?', a spus actorul irascibil. „Nu aș vrea să vorbesc despre asta dacă este ok.'

Totuși, după o pauză lungă, cu mâna la bărbie, a mai adăugat. „Mă gândesc la chestia asta. Orice persoană are dreptul la o viață privată. Îmi place ceea ce fac și mă dedic cu totul să fac artă și divertisment de calitate, iar în mintea mea cele două nu intră în conflict. Munca mea este publică și am și o viață privată. Iar aceste două lucruri sunt separate.'

Unul din motivele despărțirii dintre Taylor și Tom a fost tocmai faptul că actorul își dorea ca relația lor să fie mereu expusă, iar cântăreața voia mai multă intimitate. Cei doi au pus punct relației în septembrie, anul trecut.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Taylor Swift şi Tom Hiddleston s-au despărţit

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter