Trecutul secret al lui Mr. Pink. Monica Gabor nu a știut nimic despre iubitul ei la început

Publicat pe

De ani buni, Monica Gabor și-a găsit fericirea în Statele Unite ale Americii, alături de un afacerist chinez. Detalii despre trecutul secret al lui Mr. Pink au ieșit la iveală, iar Monica Gabor nu a știut nimic despre iubitul ei la începutul relației. Cei doi sunt foarte fericiți împreună.

Până acum, Monica Gabor a încercat să-și țină iubitul departe de lumian reflectoarelor și să știe cât mai puține despre acesta. Se pare că în spatele acestei discreții de care Monica Gabor a ținut cu dinții există o poveste impresionantă de viață a lui Mr. Pink.

Se pare că numele real al lui Mr. Pink este Ji Xiang. Afaceristul chinez s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Potrivit informațiilor apărute  în presă, Mr Pink a obținut titlul de 'Reîncarnare a lui Budha cel viu', iar timp de 6 ani a studiat religia în Nepal și India. Acesta a locuit trei ani într-o mănăstire. Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea și a înființat o societate al cărei lider era chiar el.

Singa Rinpoche a scris o carte autobiografică intitulată 'I’m Such a Living Buddha', un fel de jurnal pe care călugărul de la acea vreme l-a ținut timp de mai mulți ani. 'Atunci când s-a confruntat cu probleme în viață legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înțelegere și blândețe. Pentru oamenii moderni, prinși într-un iureș de anxietate colectivă, această carte este o adevărată ușurare pentru suflet', conform descrierii cărții.

În anul 2006, Singa a hotărât să își lanseze un album de muzică rock și hip-hop, iar această decizie nu a fost pe placul autorităților așa că a fost interzis. Timp de un an de zile, acesta nu a avut voie să intre în Taiwan.

Un fost director al companiei lui Mr Pink a dezvaluit ca acesta i-a aratat la un moment dat niste DVD-uri si CD-uri care-l aveau pe coperta chiar pe milionar. Tot atunci i-a spus ca el este de fapt cantaret, scriitor si lider spiritual in China. Mr. Pink nu a vorbit niciodată despre trecutul său.

'I-am cunoscut familia. Mama și sora mea l-au cunoscut și sunt încântate. Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunțat la bunuri și a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără mașini, bogății și să-ți dai seama care sunt cadourile vieții. În pustietate și-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în Karma, crede că viața e un cerc și că tot ce faci ți se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo și că ne-am întâlnit”, a declarat Monica Gabor în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Monica Gabor, mamă full-time pentru băiețelul lui Mr. Pink: 'Am avut emoții, dar într-un final a meritat'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter