Trendul „baby boom“la Hollywood: Halle Berry şi Lindsay Lohan

Publicat pe

De curând, la Hollywood a fost cât pe ce să revină la modă trendul „baby boom. Asta dacă de Ziua Păcălelilor Lindsay Lohan nu ar fi glumit că este însărcinată. Noroc, însă, că Halle Berry este cu adevărat pe cale să devină mamă pentru a doua oară.

 

halle si lindsay

Halle Berry

 

Până nu demult, Halle Berry a fost su­biectul unui scandal de proporţii atunci când fostul ei iubit, Gabriel Aubry, şi actualul logodnic, Olivier Martinez, s-au încăierat ca în curtea şcolii. Au urmat ordinele de restricţie, apariţia fiecăreia dintre părţi în postu­ra de victimă sau ameninţările cu pro­cese lungi şi costisitoare. În mijlocul acestui circ s-a aflat tot timpul micuţa Nahla, fiica de 5 ani a lui Halle şi a lui Gabriel, pe care toţi păreau să o prote­jeze fără a-şi cenzura totuşi pornirile violente în faţa ei.

Halle Berry, Nahla Aubry, And Olivier Martinez Arrive At LAX

 

Dincolo de asta, Halle, Olivier şi Nahla au încercat să ducă o viaţă de familie normală în America şi să depăşească momentele neplăcute, după ce judecă-torul i-a refuzat actriţei cererea de a se muta în Franţa. Recent, Berry a mărtu risit că fiica ei chiar i-a spus de multe ori că şi-ar mai dori o surioară cu care să se joace oricând doreşte, însă actriţa nu s-a gândit nici o clipă că acest lucru ar mai putea fi posibil.

Poate de aceea, în-tr-un interviu pentru CNN, Halle Berry a declarat: „Să fiu sinceră, aceasta este cea mai mare surpriză a vieţii mele. Cre­deam că pentru mine a trecut vremea când mi s-ar fi putut întâmpla aşa ceva, de aceea am fost pur şi simplu uluită.

 

Întrebată dacă nu se teme să devină din nou mamă la 46 de ani, actriţa a  răspuns că va fi un părinte mult mai bun la această vârstă, decât ar fi fost la 21 sau la 25 de ani. „Pe atunci eram un copil care încerca să se descopere pe el însuşi, în niciun caz nu mi-aş fi putut asuma responsabilitatea de a mă în-griji de un copil. Mă bucur foarte mult că am aşteptat.'

 

 

Halle Berry şi Olivier Martinez sunt logodiţi din martie 2012, însă până acum nu au stabilit data nunţii. În aceste condiţii, se poate ca o eventuală ceremonie să aştepte încă şi mai mult, prioritatea celor doi fiind acum bebeluşul. Deşi actriţa nu a spus oficial care este sexul copilului, la Hollywood se zvoneşte că acesta va fi un băiat.

 

Lindsay Lohan

 

amfAR Benefit Gala, New York, America - 06 Feb 2013

 

E incredibil cât de des această tânără oferă lumii ocazia de a o privi mută de uimire. Desfrânată de vocaţie, actriţă de ocazie, roşcata dă impresia că se află într-un soi de competiţie cu ea însăşi, prin care vrea cu orice chip să afle cât de mult poate sfida legea până când justiţia americană să o pedep­sească cu închisoarea „pe viaţă.

Primăvara aceasta, Lindsay a primit un nou ordin de a se interna 90 de zile la o clinică de dezintoxicare, într-un proces în care a fost acuzată că i-a minţit pe poliţişti după ce vara trecută a provocat un accident rutier.

În ciuda tuturor problemelor, Lindsay nu a uitat totuşi să iubească. Timp de câteva săptămâni, actriţa a avut o relaţie cu chitaristul trupei City of the Sun, Avi Snow. Când s-a aflat despre idila lor, nimeni nu s-a gândit că între ei va fi ceva mai mult decât sex, câteva apariţii în presă şi la sfârşit o ceartă zdravănă care să încheie apoteotic socotelile.

Pe data de 1 aprilie, pe contul ei de Twitter, Lindsay a notat scurt şi concis: „Sunt însărcinată. E oficial. Tinând cont că nu era prima dată când s-a vor­bit despre o eventuală sarcină a ei, ves­tea n-a stârnit mare rumoare. Pe de altă parte însă, dat fiind că era vorba despre o femeie aproape incompatibilă cu ma­ternitatea (din cauza trecutului ei îne­cat în alcool şi droguri), zvonul nu avea cum să treacă neobservat. În plus, au fost voci care au susţinut că sunt slabe şanse ca o fată ca Lohan să ducă o sar­cină până la sfârşit şi să devină o mamă asumată, fără dependenţe (potenţial) fatale şi, eventual, cu un partener de viaţă stabil. Aşa că presupusa ştire a fost catalogată de unii drept o glumă de 1 aprilie, iar de alţii ca o tehnică de a scăpa de problemele cu legea şi cele 90 de zile la dezintoxicare.

A doua zi, însă, Lindsay a postat un nou mesaj pe Twitter care a lămurit toată situaţia. „Glumă de 1 aprilie. Unde vă este simţul umorului?', scria amuzată actriţa. Cam acelaşi tip de umor care l-a determinat şi pe Gerard Piqué ca pe 28 decembrie (echivalentul în Spania al lui 1 aprilie) să scrie, tot pe Twitter, că Shakira a născut. Ceea ce s-a întâmplat abia spre sfârşitul lunii ianuarie…

 

CLAUDIA COJOCEA

Foto HEPTA, NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter