Ce a ales de pe tavă fiica Gabrielei Cristea. La turta Victoriei au participat multe vedete

Publicat pe

Turta fiicei Gabrielei Cristea. A fost o zi specială pentru Gabi Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Fetița lor, Bella Victoria Margot, a împlinit un an şi cu această ocazie i-au organizat o petrecere alături de mulţi copii şi prieteni! 

Gazdele şi-au aşteptat invitaţii cu un decor superb, o masă frumos aranjată, de picnic, cu cele mai gustoase preparate, dar şi cu multă voie bună. Copiii, 20 la număr, au fost fericiţi să alerge prin grădină, să cânte şi să îi ureze Bellei Victoriei Margot „La mulţi ani”, căci acum un an venea pe lume, mama ei a dus-o pentru prima oară la piept.

A crescut, e prinţesă mare, după cum spune tatăl ei, Tavi Clonda, aşa că în cinstea ei au făcut o petrecere pe cinste. I-au rupt turta, naşa Cristina Şişcanu ştie toate tradiţiile şi s-a descurcat de minune. Naşul, Mădălin Ionescu, i-a făcut cadouri frumoase.

La cel mai important moment, Victoria a ales de pe tavă trei lucruri, se pare că o să fie scriitoare sau jurnalistă, va fi mereu aranjată şi…bogată. „Pixul, oglinda şi banii!!!”, au atras-o pe fetiţă.

https://www.instagram.com/p/BoEmfUWlRka/?hl=ro&taken-by=madalin_augustin_ionescu_insta

Ce a ales de pe tavă fiica Gabrielei Cristea. La turta Victoriei au participat multe vedeteCe a ales de pe tavă fiica Gabrielei Cristea. La turta Victoriei au participat multe vedete

A avut şi invitaţi de seamă la picnic, Adelina Pestriţu a venit însoţită de Virgil, Oana Roman şi Marius Elisei, Anca Ciota şi soţul şi mulţi alţii. S-au distrat, au făcut poze şi au mâncat din tortul mimunat al Victoriei.

Mesajul emoţionant al Gabrielei Cristea pentruu fiica sa

„Anul trecut am avut privilegiul să trăiesc cea mai frumoasă, caldă, bucuroasă, așteptată, dorită zi din viață mea. În momentul când te-ai lipit de mine, am știut că nimic nu a fost prea greu din ceea ce am trăit până atunci, a fost doar calea ce mă îndrepta către ține. Azi mă uit cu dragoste, bucurie și speranța la ține. Îți mulțumesc pentru toate lecțiile din anul asta, îți mulțumesc pentru tot. La mulți ani, Victoria! La mulți ani, margotzica noastră iubita! #victorienii”, a scris prezentatoarea TV pe Facebook.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter