Uite cât de bine arată Jane Seymour la 62 de ani!

Publicat pe

A devenit cunoscută în toată lumea datorită rolului din serialul „Dr. Quinn”. Uite ce bine arată astăzi Jane Seymour, la 62 de ani!

 

Jane Seymour probiert verschiedene Designerkleider

 

FotoŞ Hepta

 

Jane Seymour a fost model pentru designerul Erika Suess şi a făcut câteva fotografii superbe, îmbrăcată în rochiile create de aceasta, într-o locaţie foarte elegantă: un hotel de lux situat în imprejurimile Vienei.

La vârsta sa, actriţa de origine britanică arată incredibil de bine, având o siluetă perfectă, pe care rochiile maxi, fluide, au pus-o foarte bine în valoare.

 

Jane Seymour probiert verschiedene Designerkleider

 

Jane Seymour, pe numele ei adevărat Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, a devenit celebră după apariţia în 1976 în filmul Live and Let Die, din seria James Bond. Au urmat alte filme de succes precum Somewhere In Time (1980), East of Eden (1981), Onassis: The Richest Man in the World (1988 şi celebrul serial de televiziune Dr. Quinn, Medicine Woman (1993–1998). Ea a primit două Globuri de Aur, un premiu Emmy şi are o stea pe Hollywood Walk of Fame.

 

Jane Seymour probiert verschiedene Designerkleider

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter