Ultimul discurs al lui Michelle Obama în calitate de Primă Doamnă! Emoționant până la lacrimi!

Publicat pe

Michelle Obama și-a reprimat cu greu lacrimile vineri, în timpul ultimului ei discurs în calitate de Primă Doamnă a Americii.

Copleșită de emoție, Michelle Obama a făcut o sinteză a ultimilor opt ani la Casa Albă, transmițând un mesaj profund și plin de semnificații, punând accent pe anumite cauze pe care ea le consideră extrem de sensibile. Printre acestea, a menționat despre importanța educației, a învățământului și instruirii personale, și a declarat  că cea mai mare onoare a vieții ei a fost să reprezinte poporul american în calitate de Primă Doamnă.

În sprijinul acestei idei, Michelle s-a dat pe ea ca exemplu, amintind faptul că provine dintr-o suburbie rău famată a orașului Chicago și că generația ei este prima generație din familie care a absolvit studiile superioare, omagiindu-l pe tatăl ei, care le-a insuflat copiilor respectul și iubirea de carte și învățătură.

În discursul său care a durat 21 de minute, Michelle Obama  a făcut apel la înțelegere și toleranță, exprimându-și speranța că oamenii vor lăsa la o parte diferențele de viziune care îi dezbină pe moment.

„Diversitatea noastră – diversitatea opiniilor, a raselor și credințelor noastre – nu semnifică o amenințare la adresa identității poporului american, ci este ceea ce ne reprezintă pe noi, ca națiune', a menționat Michelle Obama, printre altele.

Acest discurs final este catalogat drept o piatră de hotar în parcursul lui Michelle Obama, de-a lungul celor două mandate ale soțului ei, Barack Obama. Prezentând o atitudine mai degrabă discretă și oarecum ezitantă, la început, Prima Doamnă a evoluat într-o figură extrem de influentă și carismatică, devenind, nu doar o prezență elegantă și rafinată, dar o portavoce a Partidului Democrat în cadrul multor probleme de interes major, precum și în timpul ultimei campanii electorale.

 

Alexandra Zărnescu

 

Sursa foto: Hepta

Puteți urmări discursul integral aici:

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter