Un celebru actor are 82 de ani şi se gândeşte la căsătorie: "Există candidate!"

Publicat pe

Un actor celebru la nivel internaţional se gândeşte la moarte, dar şi la căsătorie. Deşi are 82 de ani, există multe candidate care ar dori să formeze un cuplu! Iată despre cine este vorba!

Actorul Alain Delon celebrează 60 de ani de carieră. Cu această ocazie, publicaţia franceză Paris Match a scos pe piaţă  o ediţie a sa specială, despre cariera veteranului actor.

„Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit”, a explicat actorul în vârstă de 82 de ani, la finalul interviului acordat vedetei TV Valérie Trierweiler, publicat sub titlul „Eu, Delon: interviul vieţii sale”.

„Există aceşti oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, toată este falsă. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Contează doar banii. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”, a declarat Alain Delon, care a vorbit în acest interviu despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut.

Citeşte şi: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc de botezul fiicei lor! Când va avea loc

Un celebru actor are 82 de ani şi se gândeşte la căsătorie

Întrebat dacă în prezent are o relaţie sentimentală, actorul a spus că nu „a găsit acea femeie”. „Nu spun că nu există candidate. Sunt zece, dar niciuna nu se potriveşte celei cu care vreau să îmi sfârşesc viaţa. (…) Aş putea să mă căsătoresc cu o femeie, dacă ea ar fi gata să mă însoţească până la final”, a spus actorul.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter