Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct: ”Mi-a dat cu paharul în cap”

Publicat pe

Prezentatorul emisiunii 'Agenția VIP' de la Antena Stars a trecut prin clipe dureroase în ediția de aseară. Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct, iar șocul a fost mare pentru acesta. Totul a pornit de la o simplă joacă, însă din râs au dat-o în plâns.

Emisiunea de aseară nu s-a terminat bine pentru Cristi Brancu. Prezentatorul TV a jucat un joc împreună cu un artist, iar jocul presupunea să-și arunce cu apă în față. Interpretul de muzică de petrecere a câștigat și era rândul său să-i arunce cu apă în față lui Cristi Brancu, însă acesta a aruncat cu tot cu pahar.

Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct

Un invitat i-a spart capul lui Cristi Brancu, în direct

'Mi-a dat cu paharul în cap, serios! Nu mai continuăm. Doamnelor și domnilor, începe să devină periculos. Mi-a spart capul. Doamne, iartă-mă! Lucrurile încep să fie complicate. Ne vedem și mâine, dar s-ar putea ca mâine să vin cu bandajul la cap', a spus Cristi Brancu imediat după ce a fost accidentat.

În video de mai jos puteți vedea cum s-a întâmplat totul.

FOTO: Facebook, captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter