Unde își petrec vedetele vacanța de iarnă

Publicat pe

Primele zile ale noului an le-au surprins pe Andra, Andreea Raicu, Malvina Cservenschi sau Inna răsfăţându-se cu priveliştile de vis din diferite colţuri ale lumii.

Andra și Cătălin MăruțăAndra şi Cătălin Măruţă îmbină utilul cu plăcutul, cei doi plecând în Israel, acolo unde Andra are programate câteva concerte la început de an. Cu ei se află şi fiul lor, David, iar printre locurile vizitate se numără Nazaret, Ierusalim şi Marea Moartă.

Andra și Cătălin Măruță„Am ajuns în Nazaret, un loc pe care abia aşteptam să-l văd. De fiecare dată, când mă uitam la filmul despre viaţa lui Isus, îmi spuneam că într-o bună zi voi ajunge acolo! E incredibil de frumos, mă refer în primul rând la oamenii care ne-au emoţionat şi ne-au întâmpinat ireproşabil. E o călătorie cu totul aparte, cu mult peste aşteptările noastre.”

După un Crăciun petrecut alături de cei dragi, Andreea Raicu a plecat în vacanţă în Brazilia: „După 28 de ore de călătorit, m-am trezit cu priveliştea asta. Eu zic că a meritat efortul.”, a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

Andreea RaicuAndreea Raicu

Malvina Cservenschi şi-a programat o vacanţă la Londra, oraş  în care şi-a petrecut şi Revelionul, şi pe care îl consideră a doua sa casă.

Malvina Cservenschi

Andreea Marin s-a grăbit şi ea să plece în vacanţă, Revelionul prinzand-o în avion: „Sunt deja în avion şi încep anul 2014 în zbor, aşa că vă spun încă de acum: la mulţi aaaaaaaaaaaaani!!! Să fiţi fericiti, sănătoşi, binecuvântaţi şi iubiţi!!!̎

Inna şi-a salutat fanii din Barcelona, în timp ce Carmen Brumă, însărcinată în 5 luni, a preferat o ieşire la munte.

Inna

Carmen Brumă

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter