Unde-și petrece Diana Munteanu vacanța. Imagini incendiare cu vedeta în costum de baie!

Publicat pe
Unde-și petrece Diana Munteanu vacanța. Imagini incendiare cu vedeta în costum de baie!Unde-și petrece Diana Munteanu vacanța. Imagini incendiare cu vedeta în costum de baie!

Pentru că luna aceasta se anunță una plină de muncă și transmisiuni live, Diana Munteanu și-a luat o mica vacanță înainte de 'maraton'. Știi vederile acelea de vis din Santorini? Fix acolo a plecat Diana care, pe lângă peisaje de vis, ne arată că, la aproape 40 de ani, are un corp de milioane. Cu toate că mănâncă înghețată zilnic…

Dacă majoritatea emisiunilor intră în vacanță pe timpul verii, nu același lucru se întâmplă și cu emisiunea co-prezentată de Diana Munteanu, 'Prietenii de la 11'. Pe parcursul lunii august, nu doar că emisiunea continua să ruleze, dar se prelungește, începând cu o oră mai devreme.

Unde-și petrece Diana Munteanu vacanța

Diana Munteanu, despre care știm cu toții cât adoră bronzul, a decis să dea o fugă până în Grecia înainte de această lună de foc. Vedeta a ales pentru relaxare Oia, cea mai faimoasă regiune a insulei Santorini, vestită pentru peisajele care îți taie răsuflarea. Peisaje pe care le-a imortalizat și Diana în scurta sa vacanță într-o serie de fotografii din care am remarcat, de asemenea, cât de bine arată vedeta la aproape 40 de ani. Într-un costum de baie alb.

Diana Munteanu nu a mai mâncat la fast food de opt ani

Prezentatoarea tv este una din puținele femei care nu a avut niciodată complexe, după cum ea însăși ne-a declarat. Greutatea sa nu a suferit modificări majore peste ani, deși mănâncă înghețată aproape în fiecare zi. În schimb, face sport și are un regim de viață echilibrat. Iată ce a declarat recent la Interviurile VIVA!:'Merg la pilates, la sport. Cu o dietă sănătoasă, cu somn. Am mâncat la fast food acum 8 ani. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea trează. Nu pot să renunț la înghețată, mănânc aproape în fiecare zi. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Mănânc carne, dar destul de puțină. Consum foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă.'

Ani de zile i-a fost frică să zboare cu avionul

Deși ani de zile a avut o fobie de zborul cu avionul, cel mai lung zbor al său fiind unul de 12 ore, spre Mexic, recent vedeta se pare că a trecut pentru această frică. Drept urmare, Diana a zburat în Grecia cu avionul, justificând că i-ar fi luat prea multe ore să ajungă acolo cu mașina. Pentru asemenea peisaje de vis, credem și noi că și-a învins teama de aeronave.

Foto: Instagram

Citește și:

Mario Fresh a împlinit 19 ani! Mesajul siropos pe care Alexia Eram i l-a transmis de ziua lui

10 cupluri celebre care s-au căsătorit în 2018. Ce rochii au purtat miresele

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter