Valentina Pelinel despre Cristi Borcea: „O să vină și el acasă și o să fie lângă noi”

Publicat pe

Valentina Pelinel se bucură de orice moment pe care viața i-l oferă, mai ales de când relația cu dinamovistul Cristi Borcea este oficială..

Chiar dacă fostul acționar este în penitenciar, Valentina se declară fericită și abia așteaptă momentul în care Cristi se va întoarce acasă.

'Sunt fericită și recunoscătoare lui Dumnezeu. Eu sunt o optimistă de fel. O să vină și el acasă și o să fie lângă noi', a spus aceasta la Xtra Night Show.

Vedeta merge la penitenciar de fiecare dată când are ocazia. Mai mult, l-a luat și pe fiul ei, Milan, să își vadă tatăl, care s-a topit la vederea celui mic.

'Nu e un cadru familiar, dar ne bucurăm', a adăugat Valentina.

Băiețelul celor doi, Milan, crește foarte repede. A spus deja primele sale cuvinte, iar Valentina este fericită că micuțul spune „mama'. În plus, Milan este un sportiv de mic. De la 2 luni jumătate acesta merge la înot. Botezul, însă, nu se știe când va avea loc.

Ne dorim să il botezăm pe Milan. Până atunci îi fac slujbe periodic, îi spun rugăciuni seara.'

Zvonurile că o altă femeie ar fi apărut deja în viața lui Cristi Borcea nu o afectează de Valentina.

Pe noi chiar ne-au amuzat… S-a adeverit că ne iubim și suntem împreună', spune vedeta, care are mare încredere în viitorul ei soț.

Până ce Cristi va fi liber și va putea să fie alături de familie în fiecare zi, Valentina și-a luat rolul în serios și are grijă de afacerile acestuia.

Întotdeauna mă sfătuiește Cristi, îmi place să mă perfecționez', a spus vedeta.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Cum îţi recapeţi silueta după ce ai născut. Valentina Pelinel şi Luminiţa Nicolescu prezintă cele mai eficiente exerciţii (partea a 5-a)

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter