Vedeta care a fost la fel de bine plătită ca Andreea Esca. Încasa lunar 20.000 de euro

Publicat pe

Vedeta care a fost la fel de bine plătită ca Andreea Esca. Prezentatoarea de ştiri este cunoscută în toată ţara ca fiind cea mai celebră ştiristă de la noi. Încasează lunar o sumă frumoasă de bani, dar, acum ceva timp, a fost egalată. O altă prezentatoare a unui show avea un salariu considerabil!

De ani de zile, toţi oamenii se întrebă cât câştigă Andreea Esca pentru faptul că din anii 1990 prezintă ştirile serii, de la ora 19.00, la Pro TV. Este cea mai cunoscută ştiristă din România şi pentru acest lucru ea ar încasa lunar în jur de 20.000 de euro. Probabil, această sumă a negociat-o în timp, contractul său fiind analizat în detaliu.

Pro TV-ul a trecut prin nenumărate restructurări și rebugetări de-a lungul anilor. De atunci, niciun salariu mai este ce a fost. Şi al Andreei Esca ar fi scăzut. Cert este că în timp, Andreea şi-a făcut şi un business pe lângă job-ul pe care îl are de ani de zile.

Ei bine, Andreea nu ar fi singura vedetă care ar fi încasat lunar un salariu de 20.000 de euro. Gabriela Cristea, pe vremea când prezenta emisiunea „Noră pentru mamă”, avea acelaşi salariu.

În emisiunea pe care o realizează online, 'Mădălin Ionescu Show', prezentatorul a avut-o ca invitată pe fosta lui colegă de televiune, Gabriela Cristea. Acolo, ea a vorbit despre cât ajungea să câştige pe an.

Mădălin Ionescu: „Este adevărat că ai fost plătită cu 20.000 de euro pe lună la Kanal D mult timp?”

Gabriela Cristea: „Dar știe lumea, a răspuns Gabriela. Da, este adevărat. Deja nu mai am de ce să mă ascund, pentru că nu am făcut eu public asta..Probabil că am câștigat chiar mai bine de un milion. (…) Undeva pe la 800.000 de mii de euro minim. Vorbeam la un moment dat cu Silvia Ioniță, fina mea, și ea știa ce salariu am, și-mi zice: Băi, când iei tu primul salariu, eu în locul tău știi ce aș face? I-aș scoate cash și i-aș pune în pat să mă bălăcesc..”

Ce salariu încasa Bianca Drăguşanu la „Te vreau lângă mine”

Vedeta avea un salariu de 12.000 de euro pe lună, o sumă extraordinar de mare, potrivit unor surse apropiate vedetei. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a luat această decizie a fost faptul că aceasta dorește să-și petreacă mai mult timp alături de fetița ei, Sofia Natalia. Încetarea contractului a venit în același timp cu terminarea sezonului 'Te vreau lângă mine'.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter