Vedete care au mers la protestul din București

Publicat pe

Mai multe vedete au ieșit în stradă, la protest în București, în acest weekend. Au stat ore în șir în picioare pentru același scop. Zeci de mii de oameni s-au strâns în fața Guvernului unde și-au strigat nemulțumirile.

Nu au stat cu mâinile în sân și au ieșit în Piața Victoriei la protest. Cristina Ich, Sînziana Iacob, Ioana Grama, Tudor Chirilă, Moise Guran, Mircea Cărtărescu, Marius Manole au fost doar câteva dintre vedetele prezente la manifest. 'Protestul diasporei', așa cum a fost numit a reușit să adune zeci de mii de oameni în inima Bucureștiului pentru a-și cere drepturile.

'Schimbarea pornește de la fiecare dintre noi! Dacă fiecare dintre noi va lupta pentru o țară mai bună, vom avea parte de ceea ce ne dorim! Am ieșit în stradă din respect pentru oamenii care au fost acolo din pură convingere și din dorința de a avea un trai mai bun în țara lor! Sper doar ca de pe urma acestor mișcări colective să nu profite aceleași grupuri de interese care au făcut rău României și până acum!', a scris Cristina Ich pe social media.


FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter