Vedete care vor naşte în 2018

Barza va lucra intens în anul 2017 şi asta pentru că o mulţime de bebeluşi celebri sunt pe drum. Iată vedetele care vor deveni mame în 2018!

Fie că vor deveni mame pentru prima, a doua sau chiar a treia oară, vedetele au fost fericite să anunţe de-a lungul anului 2017 că familia lor se măreşte. Unele au făcut publice frumoasele veşti în mediul online, iar altele au ţinut sarcina ascuns până presa le-a dat de gol.

Vedete de la noi care vor naşte în 2018

Ioana Maria Moldovan vrea să se mărite până naște. Prezentatoarea emisiunii Focus din inima României', de la Prima TV , urmează să se cunune cu iubitul ei, Marian Galeș, în foarte scurt timp, pentru ca fiul ei să vină pe lume într-un cadru legal. Micuţul va veni pe lume la începutul anului 2018.

Misty, pe numele său adevărat Alexandra Pavel, a confirmat faptul că este însărcinată la sfârşitul anului 2017. Ea şi Keo vor deveni pentru prima oară părinţi!

Soţia lui Cornel Păsat, Bianca, este însărcinată în două luni, urmând să nască în luna iulie a anului 2018.

Maria Marinescu este însărcinată, iar la începutul anului va aduce pe lume primul bebeluş al său cu Alin Petrache. Atât Maria, cât şi Alin au mai fost căsătoriţi şi au copii din relaţiile anterioare. Deja sunt o mare familie, iar de anul viitor acasă îi vor aştepta cinci suflete.

Vedete internaţionale care vor deveni mame în 2018

Chrissy Teigen este însărcinată din nou! Modelul şi prezentatoarea de 31 de ani aşteaptă cel de-al doilea copil al său cu John Legend, celebrul cântăreţ. Anunţul a fost făcut chiar în mediul online, mai exact pe Instagram.

Kate Middleton este gravidă din nou! Ducele și Ducesa de Cambridge așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Kate Middleton și Prințul William au deja doi copii. Este vorba despre George (4 ani) și Charlotte (2 ani).

Foto: Hepta, Facebook, Instagram, Libertatea

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro