Vedete fără machiaj. Iată cum arată divele de la noi atunci când nu apar la TV

Publicat pe

În poze sau pe micul ecran apar tot timpul machiar, dar cum arată vedetele de la noi fără niciun strop de machiaj de față. Nu multe dintre divele noastre au avut curaj să renunțe la produsele cosmetice care le înfrumusețează și să își arate adevărata față. 

Atunci când nu sunt pe scenă sau pe micul ecran, vedetele de la noi aleg să nu se mai machieze și să-și lase tenul să respire. Delia Matache, Gabriela Cristea, Anda Adam, Antonia și Elena Gheorghe sunt doar câteva dintre vedetele din România care au avut curaj să apară fără machiaj. În unele cazuri, vedetele nu mai seamănă deloc cu ceea ce vedea toată lumean, însă altele arată foarte bine și fără a folosi multe produse cosmetice. Dar vorba aceea… Frumusețea vine din interior, nu?!

Vedete fără machiaj. Iată cum arată divele de la noi atunci când nu apar la TVVedete fără machiaj. Iată cum arată divele de la noi atunci când nu apar la TV

Citește și: Cum arată vedetele internaţionale nemachiate

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter