Vedete, bloggeri și influencers la ELLE New Media AWARDS 2018 - FOTO

Publicat pe

Vedete la ELLE New Media AWARDS 2018. A treia ediție a galei organizate de revista Elle a reunit o mulțime de celebrități din industria muzicală, a modei, dar și renumiți prezentatori TV. Toți au strălucit la cel mai tare eveniment dedicat comunității online!

ELLE New Media AWARDS premiază de trei ani de zile cele mai influente personalități din social media. Anul acesta, la gală, participă bloggeri, vloggeri, influenceri, vedete, designeri, fashioniste, prieteni și colaboratori ai revistei, totul într-un cadru de poveste, la Clubul Diplomatic din București.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor nouă categorii ELLE New Media AWARDS 2018, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Vedete la ELLE New Media AWARDS 2018

Gazdele evenimentului au fost Laura Giurcanu și Alex Vang. Pe scenă au mai urcat Alina Eremia și Mark Stam, care au susținut recitaluri live pentru invitații galei ELLE New Media AWARDS 2018.

În mulțime s-au remarcat o mulțime de vedete printre care Delia, Giulia, Andreea Bălan, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, Diana Enciu.

Priviți galeria FOTO!

Vedete, bloggeri și influencers la ELLE New Media AWARDS 2018 - FOTOVedete, bloggeri și influencers la ELLE New Media AWARDS 2018 - FOTO
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter