Vedete pe covorul verde la Media Music Awards 2017

Publicat pe

În această seară are loc Media Music Awards, cel mai așteptat eveniment al anului, iar vedetele au trebuit să țină cont de dress-codul din acest an: Cool Vibe.

Astfel, Alina Eremia, Irina Rimes, Liviu Teodorescu sau Sore au făcut senzație pe covorul verde, numărându-se printre primii artiști care au ajuns la eveniment.

„Optez pentru ținute Young și fresh care sa îmi completeze personalitatea, nonculoarea de baza este Negru', a spus Liviu Teodorescu pentru Libertatea.

„Pentru mine stilul completează muzica pe care o cânt, iar împreună cu Olivia Stoica, stilista mea, am optat și de această dată pentru o rochie în zona Dolls kill, destul de îndrăzneață din latex negru cu alb pe care am cumpărat-o din UK', a spus Irina Rimes, care a purtat una dintre cele mai frumoase ținute de la MMA.

Nici de această dată Alina Eremia nu a trecut neobservată, purtând o rochie roz bombon.

„Media Music Awardsul din seara aceasta, este unul special pentru mine. Am pregătit mai multe ținute, toate de la designeri români. Pentru ținuta de scenă am optat pentru un material holografic, care creează un efect spectaculos pe scenă. Tot conceptul de Show din acest an are legătura cu albumul pe care îl voi lansa in luna Noiembrie', a spus artista.

Și dacă unii au uimit prin ținute, Whats UP a șocat pe toată lumea când și-a făcut apariția purtând o pereche de lentile de contact albastre care îi tranformau ochii total, semănând cu un „white walker' din Game Of Thrones.

Nici Ștefan Bănică nu a fost pe departe, acesta având o apariție elegantă și impecabilă ca de fiecare dată.

Vedete pe covorul verde la Media Music Awards 2017Vedete pe covorul verde la Media Music Awards 2017

Alexandra Popescu

Foto: Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter