Vedete sexy de la noi care seamănă cu mamele lor

Publicat pe de Oana Pantazi

V-ați întrebat vreodată cui îi datorează frumusețea lor vedetele din showbizul autohton? Cu cine seamănă Andreea Berecleanu, Inna sau Mihaela Rădulescu? Ei bine, noi am făcut-o și am găsit și răspunsul. Iată care sunt vedetele sexy de la noi care seamănă cu mamele lor!

 

Puțini sunt cei care știu că Mihaela Rădulescu are o mamă care nu numai că este la fel de frumoasă ca ea, ci pare și la fel de tânără. Marilena Țiganu este cea de la care Mihaela a moștenit cu siguranță vedeta frumusețea, dar și inteligența, deoarece mama ei, o doamnă extrem de stilată și de cochetă, este profesoară de limba română. La fel de distinsă este și Virginia Berecleanu, mama Andreei, cea de la care cu siguranță știrista a moștenit frumusețea. Tot cu mama ei seamănă și Andreea Raicu, virginia Ghorghiu fiind cea de la care vedeta a moștenit frumusețea. Cât despre Dana și Mariana Războiu, aici vorbim deja despre o copie la indigo, asemănarea dintre mamă și fiică fiind uluitoare. În ceea ce le privește pe Diana Munteanu și mama ei, Doina, fotografia trebuie privită de mai multe ori, deoarece este greu de crezut că cele două sunt mamă și fiică. Și Maria Apostoleanu, mama Innei, pare la fel de tânără, cele două semănând foarte bine. Iată care sunt vedetele sexy de la noi care seamănă cu mamele lor!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter