Vedetele de la Hollywood iubesc sportul

Publicat pe

Fie că se pregătesc să joace într-un film de acţiune sau, pur şi simplu, vor să îşi menţină sănătatea şi silueta, vedetele de la Hollywood au o preocupare constantă: sportul.Cele mai active vedete iubesc mişcarea şi ies zilnic din casă pentru a face exerciţii fizice.

 

Cei ce se plimbă pe faleza din Santa Monica, Los Angeles, văd adesea un tip bine făcut, care foloseşte orice element decorativ sau natural pentru a practica sport. Este actorul Matthew McConaughey, iar din rutina lui de fitness fac parte flotările pe borduri, abdomenele pe trotuare şi jogging-ul pe dig. La 43 de ani, actorul are un corp de invidiat şi o sănătate pe măsură. Asemenea lui sunt multe ve­dete care au adoptat un stil de viaţă activ.

Alessandra Ambrosio practică yoga chiar şi în pauzele din timpul pictorialelor de modă, Hugh Jackman face antrenamente cardio şi cu gre­utăţi timp de 90 de minute, Gwyneth Paltrow aleargă în Central Park din New York, iar Jason Segal şi Leslie Mann se ajută reciproc în timpul filmărilor pentru a se menţine în formă.

Vedetele au descoperit că sportul este o activitate absolut nece­sară unui stil de viaţă sănătos.

Vedetele de la Hollywood iubesc sportulVedetele de la Hollywood iubesc sportul

Foto Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter