Vedetele de la noi care şi-au micşorat stomacul

Publicat pe

Câteva dintre vedetele de la noi au avut reale probleme cu greutatea şi au fost nevoite să îşi micşoreze stomacul. Iată cine a apelat la o aşa intervenţie! 

Raluca Bădulescu este, poate, prima vedetă care a avut curajul să treacă printr-o asemenea operaţie. Oricum, este prima care a şi recunoscut că a recurs la această metodă extremă pentru a slăbi. Intervenţia a ajuta-o să „topească' în timp record 63 de kilograme, ajungând de la greutatea de 120 de kilograme la 57 de kilograme.

Ozana Barabancea şi-a tăiat şi ea stomacul şi a făcut publice primele imagini din spital, la câteva zile după operaţie. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' a postat pe o reţea de socializare imagini din clinică, dovadă că a fost mulţumită de rezultate.

La 21 de ani, Teo s-a îngrăşat în doar nouă luni aproape 80 de kilograme, dar a învăţat, încet, încet să nu o mai intereseze kilogramele în plus, ba mai mult, a învăţat să facă haz de necaz. Acum câţiva ani, Teo şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care nu că doar i-a adus multe kilograme în minus, ci i-a schimbat toată viaţa.

Şi artista Feli şi Oana Radu au apelat la această operaţie. Au dat foarte multe kilograme jos.

Vedetele de la noi care şi-au micşorat stomaculVedetele de la noi care şi-au micşorat stomacul

Foto: Libertatea, PR, Facebook

Cristina Pîrvu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter