Vedetele din România la concertul Roger Waters - The Wall

Publicat pe

Aseară, în Piaţa Constituţiei, peste 50.000 de oameni au asistat la cel mai spectaculos concert al momentului, show-ul The Wall, susţinut de Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd. Anca şi Ştefan Lungu, Liana Stanciu, Călin Goia, Dana Rogoz şi Sonia Argint Ionescu sunt câteva dintre vedetele care au fost la concert.

 

Sonia Argint

 

 

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” (TVR 1) a avut o ţinută foarte potrivită unui concert rock, compusă din blugi decoloraţi şi T-shirt negru cu imprimeu, marca All Saints. Ea o postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii şi impresii de la concertul care, se pare, i-a plăcut foarte mult!

Dana Rogoz s-a pregătit cum se cuvine pentru eveniment, ţinând cont de avertismentele meteo care anunţau ploaie! Din fericire, nu a fost nevoie să folosească pelerina de ploaie, pentru că vremea a ţinut cu fanii lui Roger Waters şi cerul a rămas senin…

 

 

Dana Roger

 

 

„In seara asta mergem la concert Roger Waters The Wall. Biletele ni le-am facut cadou cu ocazia aniversarii nuntii de hartie. Tot atunci am primit cadou si cartea Pink Floyd' – Nick Mason”, a scris Dana pe blogul ei.

 

Dana Roger 2

 

Celebrul The Wall este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul cu acelaşi nume, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din întreaga lume.

La finalul concertului, Waters a mărturisit: „Aţi fost un public extraordinar!”, iar celebrul zid reprodus chiar în faţa scenei, a apărut, în limba română, mesajul „Mulţumesc”

 

Foto: Facebook, danarogoz.one.ro

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter