Vedetele şi copiii lor au participat la lansarea magazinului Tommy Hilfiger Kids în Bucureşti

Publicat pe

Vedetele şi copiii acestora au sărbătorit începutul toamnei în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Tommy Hilfiger Kids din Bucureşti. Au participat la o mulţime de activităţi antrenante.

La eveniment au luat parte personalităţi din lumea modei şi celebrităţi precum Anca Serea care a mers însoţită de copiii săi, CRBL, Amalia Enache şi fetiţa sa, Oana Botezatu, Gabriela Atanasov şi alţii.

Cei care au atras toate privirile au fost micuţii Ancăi Serea. S-au distrat, au alergat şi au participat la o mulţime de activităţi, fără să obosească. Pe cealaltă parte, Amalia Enache s-a distrat alături de fetiţa sa.

Activităţile au avut loc în spaţiul din faţa magazinului, într-un decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu stele şi baloane personalizate cu logo-ul brandului. La finalul evenimentului, micuţii au primit în dar rucsace Tommy Hilfiger.

 

Vedetele şi copiii lor au participat la lansarea magazinului Tommy Hilfiger Kids în BucureştiVedetele şi copiii lor au participat la lansarea magazinului Tommy Hilfiger Kids în Bucureşti

Foto: PR

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter