Vești noi despre Alexandra Stan. Artista a pregătit o surpriză fanilor

Publicat pe

Alexandra Stan revine în atenția publicului cu o nouă melodie. Artista a pregătit o surpriză pentru fanii ei împreună cu Manuel Riva. Artista nu dispare din industria muzicală și pregătește multe proiecte frumoase.

Deși este în industria muzicală de foarte mulți ani, făcând parte din proiecte de succes, Manuel Riva a început acest proiect în urmă cu doi ani, timp în care a lansat peste 14 piese și peste 14 remixuri.  Desemnat la cea mai importantă gala de premiere a industriei muzicale românești că fiind Cel Mai Bun DJ Român, Manuel Riva a revoluționat piață muzicală autohtonă și a atins performanțe greu de imaginat.

Videoclipul piesei Miami' filmat anul trecut în SUA, prezintă nouă imagine a artistului și completează vizual statementul muzical. Piesă vorbește despre exprimare liberă fără bariere lingvistice sau etnice și inspiră la o revoluție făcută prin dragoste după cum declara chiar ei: Piesă Miami vorbește despre un vibe pe care îl ai în momentul în care te gândești la acest oraș. Este despre eliberare și despre exprimare fără bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred că oamenii pur și simplu sunt/există, iar etichetele nu fac nimic altceva decât să ne limiteze. În general, îmi place să trăiesc acum, construiesc acum, piesă cu piesă. Nu vreau să mă proiectez pe mine, muzică mea sau proiectul meu într-un moment în viitor, pentru că ar însemna să nu mă mai bucur de lucrurile care se întâmplă acum!.

Manuel Riva

Manuel Riva

Manuel Riva este construit că fiind un alter ego al DJ-ului. Mai mult, „este un proiect despre o revoluție muzicală făcută cu dragoste. Piesele mele sunt despre introspecții sau despre povești pe care le-am văzut sau le-am trăit. Dar, pe lângă „un statement muzical, Manuel Riva este și un fashion statement făcut să inspire. Acesta folosește o mască că mod de a protesta împotriva etichetelor, care te obligă să te încadrezi într-un segment.'


Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul internațional a venit o dată cu lansarea single-ului „Mhm Mhm', care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar și pe primul loc în căutările Shazam în țări precum: România, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia și Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse în podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz sau Max Vangheli.FOTO: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter