Viața Paulei Chirilă după divorț. Vedeta are mulți admiratori: ”Sunt o femeie extrem de curtată”

Publicat pe

Divorțul Paulei Chirilă a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta este o femeie singură, însă nu duce deloc lipsă de admiratori. Viața Paulei Chirilă după divorțul de Marius s-a schimbat, iar aceasta a mărturisit că este bine cu statutul pe care îl are acum.

Paula Chirilă nu are de gând să rămână singură prea mult timp. Vedeta își dorește o relație, dar încă nu a apărut cineva în viața ei care să o facă să țipe de fericire. La jumătate de an de la divorț, Paula Chirilă nu pare a fi deloc afectată de ceea ce s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă.

„Eu sper că el are noroc acum. Nu sunt delegată să spun despre el. Noi (n.r. eu și Marius) vorbim foarte mult. Păi, avem un copil împreună, practic avem multe subiecte. Nu mi-a spus foarte multe. E un tip discret. Dar cine v-a zis vouă că nu se leagă? E greu să mă facă cineva să mă îndrăgostesc, să țip de fericire. În noiembrie am divorțat, a trecut jumătate de an. Eu sunt foarte ok. (…) Paparazzi au ratat lucruri palpitante, că nu mă caută unde trebuie. Nu și-au întins antenele mult mai departe decât granițele țării. (…) Sunt o femeie extrem de curtată, aș minți să spun că nu. Da, domne, umblă bărbații după mine! Vreau o relație stabilă. Eu îmi doresc pe termen mediu și lung', a spus Paula Chirilă.

Citește și: Paula Chirilă, emoţionată peste măsură: „Durerea unui părinte care aude doar diagnosticul – cancer!'

Motivul pentru care Paula Chirilă și Marius Aciu au divorțat

În urmă cu mai bine de jumătate de an, Paula Chirilă a anunțat că divorțează de tatăl fetiței sale. După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla.

„E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa', a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter