Victor Slav s-a dat de gol. Ce a făcut cu Bianca Drăgușanu în luna de miere

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au luptat pentru o cauză nobilă și au răspuns unor întrebări la care mulți voiau să știe răspunsul. Prezentatorul TV s-a dat de gol și a spus ce a făcut în luna de miere cu mama fetiței sale.

Cei doi au trebuit să dea trei răspunsuri la o întrebare în mai puțin de șase secunde. 'Victor, primele trei lucruri pe care le faci în luna de miere', a întrebat Andreea Mantea. Victor Slav nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns ce a făcut în luna de miere cu Bianca Drăgușanu. „Fac dragoste, închid telefonul și mă plimb.”, a răspuns în mai puțin de șase secunde prezentatorul TV.

Când a auzit răspunsul pe care iubitul ei l-a dat, Bianca l-a întrebat râzand cu cine a făcut dragoste. 'Cu cine? Crezi că eu mai știu?! Eram tineri atunci', a glumit Bianca Drăgușanu.

Au ajutat o bătrână greu încercată de soartă

Concursul la care au participat cei doi a fost în scop nobil. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ajutat o bătrână, în vârstă de 80 de ani, care îngrijește morminte ca să nu moară de foame. Casa femeii s-a dărâmat, iar condițiile în care trăiește sunt precare. Bianca și Victor Slav au fost impresionați de acest caz și au vrut să dea o mână de ajutor.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter