Victoria Beckham este stilista lui Meghan Markle

Publicat pe

Ce legătură există între viitoarea soție a prințului Harry și fosta Spice Girl? Victoria Beckham este stilista lui Meghan Markle. Cele două vedete s-au apropiat din ce în ce mai mult şi poate vor dezvolta chiar o relaţie de prietenie. Totul a început de la stil, mai ales că Victoria e acum pe val. Iată despre ce ar fi vorba!  

În timp ce detaliile despre rochia de mireasă sunt strict secrete, Meghan Markle se pare că i-ar fi cerut păreri în domeniul vestimentar celebrei Victoria Beckham, scrie Royal Watch. Meghan a fost atentă la fiecare apariţie de la anunţul logodnei, acum se pare că ea şi Prinţul Harry vor călători în Edinburgh, Scotland, pentru o altă vizită oficială. Este posbil ca acolo să vedem sfaturile în materie de stil propuse de soţia lui David.

Se pare că cele două vedete se plac destul de mult. „S-au înţeles destul de bine şi recent au luat legătura. Lui Meghan îi place foarte mult stilul Victoriei şi au discutat pentru a alege câteva piese. Ea iubeşte rochiile elegante ale Victoriei, aşa că ne aşteptăm să o vedem curând în una.”, a spus pentru Vanity Fair o prietenă de-ale Victoriei.

Victoria şi Meghan au început să se apropie în momentul în care logodnica Prinţului Harry s-a mutat în Marea Britanie, la sfârşitul anului trecut. Victoria i-a dat câteva sfaturi în ceea ce priveşte moda, dar şi un dermatolog, pe care Meghan l-a vizitat la câteva zile de la anunţul căsătoriei. Prinţul Harry îl cunoaşte pe David Beckham şi se aşteaptă ca celebrul cuplu să ia parte la nunta celor doi.

„Victoria e mândră că Meghan a apelat la sfaturile sale şi se pare că vrea ca lumea să ştie că sunt prietene. (…) Va fi bine pentru afacerea ei dacă Meghan va purta outfit-urile vedetei”, a mai adăugat prietena respectivă.

Nu ar fi pentru prima dată când Meghan Markle ar purta haine semnate de Victoria Beckham. La anunţul logodnei cu Prinţul Harry, Meghan a optat pentru un pulover ivoire care în scurt timp a fost sold out.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva