Virgil Ianţu a prezentat concursul Fragrance Masters

Publicat pe

Magazinul Sephora din AFI Cotroceni a găzduit finala concursului Sephora Fragrance Masters, prezentat de Virgil Ianţu, la care au participat şase specialişti în parfumuri. 

 

Finaliştii şi-au dezvăluit creativitatea, originalitatea şi excelenţa în faţa tuturor celor prezenţi în cadrul unui adevărat spectacol organizat în parteneriat cu GIVENCHY. După mai multe probe dificile, concurenţii au dovedit în faţa juriului şi a publicului că sunt adevăraţi experţi în parfumerie.

 

Tema concursului a fost inspirată din valorile casei Givenchy. Incă din 1957, brandul a imprimat  parfumurilor sale spiritul Couture al casei de modă, Eleganîa aristocratică, feminitate, dar şi modernitate.

 

Câştigătoarea ediţiei din acest an a concursului Sephora Fragrance Masters este Cătălina Constantin. Competiţia s-a încheiat cu un concert Julie Mayaya, care a încălzit atmosfera şi publicul din AFI Cotroceni.

 

Virgil Ianţu a prezentat concursul Fragrance MastersVirgil Ianţu a prezentat concursul Fragrance Masters

Foto: Cristian Duminecioiu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter