Virgil Şteblea şi-a tatuat chipul Adelinei Pestriţu pe piept. "E o dovadă de iubire"

Publicat pe

Virgil Şteblea şi-a tatuat chipul Adelinei Pestriţu pe piept. Vor deveni în curând părinţi, dar şi soţ şi soţie. De mult timp şi-au declarat dragostea, însă el nu încetează să o iubească, Virgil şi-a tatuat chipul vedetei pe piept, iar ea ne-a dezvăluit cum a reacţionat când a văzut. 

Adelina Pestriţu şi Virgil trăiesc de anul trecut o poveste frumoasă de iubire care pare să înflorească pe zi ce trece. În curând îşi vor strânge în braţe şi fetiţa, pe Zenaida Maria. Din 2017, Virgil a făcut un gest impresionant pentru mama primului său copil. Şi-a tatuat pe piept chipul ei.

Virgil Şteblea şi-a tatuat chipul Adelinei Pestriţu pe piept

Virgil Şteblea şi-a tatuat chipul Adelinei Pestriţu pe piept

Invitată la interviurile VIVA!, Adelina ne-a povestit cum a reacţionat când a văzut tatuajul, dar şi ce gest a făcut ea pentru el. Pe degetul inelar, unde are bijuteria de logodnă, ea a scris iniţialele lui: SV. „El şi-a tatuat portretul meu pe piept. avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yng şi Yang pe pumn, aici pe mână şi mai sus mâna pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele. Când şi-a tatuat portretul am fost impresionată şi nu neapărat că asta nu ar fi nu exită dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată. „, a declarat Adelina la Interviurile VIVA!.

 

Adelina Pestriţu, detalii despre nunta cu Virgil Şteblea

Nunta o vor face cu siguranţă la anul, după ce Adelina Pestriţu îşi va reveni fizic după naştere. Nu ştie dacă o să apeleze la cezariană sau o va aduce pe cale naturală pe lume pe micuţa sa. Doctorii o monitorizează şi îi oferă cele mai bune sfaturi. Botezul îl vor face cu siguranţă în luna noiembrie.

„Noi o plănuim să o facem undeva la anul, nu ştim unde se va întâmpla. Botezul în noiembrie. Am considerat că este o perioadă prielnică pentru acest botez.'

Referitor la nuntă, Adelina abia o aşteaptă. Visez la acea zi şi trebuie să fie perfectă. Nu doar că ne dorim, ci trebuie. O să fie o petrecere foarte mare. Tema o să fie basm, ceva… nu ne dorim o simplă petrecere, ci ceva special. De aceea am separat evenimentele.'

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter