Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure: "Nu aveam bani nici de bilet! Am muncit, am încărcat tiruri!"

Publicat pe

Vladimir Drăghia, unul dintre cei 10 concurenți din Echipa Faimosilor de la Exatlon', reality-ul difuzat la Kanal D de sâmbătă până marți, la ora 20:00, are o poveste de viață demnă de un film hollywoodian.

A jucat în telenovele, a apărut în zeci de reclame și spoturi îndrăznețe; este actor, scenarist, și a fost înotător de performanță, fiind pentru o perioada în lotul olimpic. După liceu, a obținut două burse în Statele Unite ale Americii, însă nu a reușit să își urmeze visul american. Dornic de o experiență unică, Vladimir a plecat în Italia să își încerce norocul.

Era perioada aceea când toată lumea pleca din țară și așa că m-am dus și eu în Italia, să văd cum este. Și mi-am dat seama că nu curg laptele și mierea; m-am simțit dezrădăcinat', povestește Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure

Mama vedetei este cea care l-a susținut și l-a încurajat în tot ceea ce și-a propus, oferindu-i libertate și insuflându-i încredere maximă în el.

Când i-am zis că plec, ea mi-a găsit unde să stau, în timp ce eu mă aflăm pe drum, în microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am plătit la întoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experiență în Italia. Am muncit, am încărcat tiruri, dar m-am întors bărbat. Dacă nu aș fi plecat, aș fi rămas mereu cu regretul că nu am făcut-o. Am revenit în București după șase luni, unde m-am regăsit', adaugă războinicul de la Exatlon.'

Libertatea și lipsa constrângerilor l-au definit că om și i-au format caracterul, accentuează Vladimir Drăghia.

Prefer să lucrez intens, cât pot, trei sau patru luni, după care vreau să iau o pauză. M-am învățat cu libertatea și îmi este necesară. Probabil că vine și că o compensare pentru perioada în care eram la internat (n.r. perioada petrecută la Centrul Olimpic, în Brăila) și trebuia să plec numai cu bilet de voie', a declarat vedetă.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter