Weekend romantic în România pentru Mădălina Ghenea şi Gerard Butler

Publicat pe

Weekend romantic pentru Mădălina Ghenea (26 de ani) şi Gerard Butler (43 de ani)! Frumoasa româncă şi chipeşul actor scoţian au petrecut o noapte de vis, sâmbătă, la 8 kilometri de Barajul Vidraru, într-un hotel de 4 stele. Reporterii ziarului Libertatea au aflat tot ce au făcut cei doi îndrăgostiţi în acest timp.

 

colaj butler madalina

 

Foto: Libertatea

 

Dezinvolţi, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au ajuns sâmbătă seara, pe la ora 22.00, la Hotelul Valea cu Peşti şi i-au încântat cu naturaleţea lor pe turiştii aflaţi în vacanţă. Şi dacă Gerard le-a fermecat pe româncele care au avut norocul să-l întâlnească pe drumul de la intrare către cameră, frumuseţea Mădălinei i-a cucerit definitiv pe bărbaţi.

La sosire însă, vedetele au încercat să evite fotografiile şi le-au promis oamenilor că se vor poza alături de ei dimineaţa, înainte de plecare.

 

Au mâncat la 12 noaptea, în cameră

În ciuda orei târzii la care au ajuns, cei doi porumbei au comandat cina la pat'. Şi, culmea, nu a fost una uşor de digerat!

Au mâncat numai preparate româneşti. Mititeii le-au plăcut foarte mult. Au devorat însă şi un platou tradiţional cu carne de porc afumată şi cu legume la grătar. La desert au luat o placinta cu branza de vaci ţărănească şi cu un cheesecake, reţetă specială din partea locului. În semn de ospitalitate, i-am aşteptat cu fructe şi cu o şampanie în cameră', ne-a declarat Dumitru Grecu, patronul hotelului.

Învață să faci mici de casa!

Cei doi au primit şi cheia de la piscină, în cazul în care doreau să se răcorească singuri-singurei în miez de noapte, departe de ochii curioşilor. Dacă au folosit-o sau nu, nu se ştie.

Cert este că Gerard şi frumoasa olteancă au avut o noapte lungă, ţinând cont de ora târzie la care au ieşit din cameră dimineaţa. Gerard şi Mădălina au plătit 320 de lei pentru garsoniera în care au stat şi 290 de lei pentru o altă cameră dublă, în care au dormit bodyguarzii lor.

 

Citeste continuarea si vezi pozele pe libertatea.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter