Exclusiv! Whats'Up a făcut marea dezvăluire! Cu cine mai locuieşte în casă, în afară de soţia sa

Publicat pe

WhatsUp a dezvăluit lumii întregi faptul că a vrut să mai aibă pe cineva în casă, în afară de soţia sa. Iata cine mai stă în casa artistului!

Artistul şi soţia acestuia, Simina, nu locuiesc singuri Părinţii celor doi îi răsfaţă, stau în aceeaşi locuinţă cu tinerii. Se înţeleg de minune!

„La un moment dat reuşesc să mă mut cu soţia, la locul nostru, la casa noastră, ne luăm şi dormitorul că am muncit cum muncesc toţi oamenii şi vine maestrul Marius Moga pe care îl iubesc şi apreciez şi îi zic că aici avem sufrageria, aici e studioul, aici e dormitorul, şi zice că dormitorul meu e ca la hotel. I-am zis că îi multumesc frumos…dacă stau numai la hotel. Şi acasă am făcut practic un dormitor ca la hotel. (…)

Mi-am dorit tare mult să fac o familie cum am văzut în filme, la spanioli, la italieni, la români mai puţin, dar mă gândesc că nu este târziu niciodată. Am zis să o iau pe mama soacră, îl iau pe tata, pe mama, pe toată lumea, să ne mutăm la un loc că poate vine copilul. Toată lumea a zis că o să fie rău, că e greşit, nu te poţi muta cu părinţii.

Avem vreo doi ani de când stăm împreună. Totul e bine, zen, ne iubim!', ne-a spus WhatsUp în exclusivitate.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter