ZIUA COPILULUI: Corina Caragea pozează ca la 10 ani

Publicat pe

Corina Caragea se simte la 30 de ani din nou copil. Cu ocazia zilei de 1 iunie, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport a sarbatorit cu o plimbare cu rolele in Parcul Herastrau ca atunci cand era copil.

 colaj Corina

 

Si ca sa simta atmosfera de atunci, Corina a refacut dupa 20 de ani una dintre pozele ei preferate din copilarie. La 10 ani am facut in Herastrau o poza cu o pereche de rotile primita in dar de la parintii mei ca recompensa pentru o nota mare. Eram tare mandra de ele. In mana tineam o revista. Inca de atunci citeam presa:) Cea pentru copii. Imi place la nebunie aceasta fotografie, pentru ca se poate citi fericirea pe chipul meu.'.

 

Corina rotile

 

La 20 de ani de atunci, Corina a refacut fotografia. Acelasi parc, acelasi rond cu flori, aceeasi fericire, doar ca rotilele din copilarie s-au transformat in role, iar micuta Corina in vedeta Pro Tv de astazi. Daca rotilele de acum 20 de ani erau cumparate de parintii mei, rolele din poza de astazi sunt luate acum cativa ani din salariul meu, iar eu am ramas la fel de vesela si amatoare de plimbari prin parc. Mai-mai ca nu se vede diferenta de varsta, nu?!', glumeste prezentatoarea Stirilor Pro Tv din Sport.

 

Corina role

 

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter