10 Vedete care nu îşi arată vârsta. Uite câţi ani au, de fapt!

Publicat pe

Există la Hollywood actriţe care arată aproape neschimbate, deşi au trecut ani buni de la primele lor apariţii în filme sau seriale. Moştenirea generică, filozofia lor de viaţă, copiii, iubiţii sau stilul de viaţă sunt factori care le permit să aibă în continuare strălucire.

 

 Halle Berry a împlinit luna aceasta 48 de ani, vârstă pe care nu o arată absolut deloc. Actriţa americană câştigătoare de Oscar a arătat superb cu o seară în urmă, la ceremonia de decernare a Premiilor Emmy, făcându-şi apariţia într-o rochie mov Elie Saab cu despicătură adâncă pe picior. În ultima perioadă s-a concentrate mai ales asupra familiei, după ce anul trecut a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băieţel pe nume Maceo. Trăieşte o poveste de dragoste cu actorul francez Olivier Martinez şi mai are o fetiţa din căsătoria cu modelul Gabriel Aubrey. Halle are diabet de tip I şi a apărut în numeroase topuri ale celor mai frumoase sau mai sexy femei. Reviste ca People, FHM sau Maxim s-au înclinat în faţa frumuseţii şi sex-apell-ului său.

 

Julianne Moore este una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood. La 54 de ani, Julianne are o filmografie impresionantă, ea urmând să fie văzută în curând în mai multe pelicule, printre care cele două părţi din The Hunger Games'. Este mama unei fetiţe, care i-a moştenit trăsăturile fizicie: părul roşcat şi pistruii.

 

 Gwen Stefani – Au trecut mulţi ani de când Gwen cânta în formaţia No Doubt'. Anul acesta va împlini 45 de ani, vârstă la care se poate mândri atât cu o carieră de succes cât şi cu o familie extrem de frumoasă. Are 3 băieţi şi propriul brand de haine, L.A.M.B.

 

Iman a împlinit anul acesta 59 de ani şi pare să fi descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe şi al pielii fără riduri. Fostul model este soţia rockerului David Bowie şi are mare grijă de tenul său. Secretul său? Moştenirea genetică şi folosirea zilnică a unei creme cu factor de protecţie 50+.

 

Sandra Bullock arată incredibil la 50 de ani. La 45 de ani, după un divorţ greu,a hotărât să adopte un copil, iar micuţul pare să îi fi dat un tonus incredibil, mai mult decât ar fi făcut-o anumite injecţii. Demonstrează că vârsta nu este decât un număr şi că poate să nu existe diferenţe prea mari între o femeie de 30 şi alta de 50 de ani.

 

Julia Roberts – Au trecut mulţi ai de când juca în Pretty Woman' şi era votată una dintre cele mai atrăgătoare vedete. Între timp este mama a trei copii şi îsi permite să poarte în continuare rochii scurte. Anul acesta va împlini 47 de ani, iar apariţiile sale pe covorul roşu primesc laude după laude. A îndrăznit să poarte la Gala Emmy o rochie scurtă Elie Saab cu care a reuşit să se claseze în topul celor mai bine îmbrăcate vedete.

 

Kate Beckinsale sfidează pur şi simplu trecerea timpului, ea împlinind de curând 41 de ani. Actriţa britanică poartă cu nonşalanţă jeanşi în timpul liber şi rochii incredibil de sexy pe covorul roşu. O are ca model pe mama ei care a ştiut să îmbătrânească frumos, iar după moartea tatălui ei a învăţat să aprecieze viaţa mai mult. Are o fetiţă, iar cele două par mai degrabă surori decât mamă si fiică.

 

Michelle Pfeiffer a ajuns anul acesta la 58 de ani şi are aceeaşi siluetă ca la 30 de ani. Secretul său? Somnul, alimentaţia sănătoasă şi exerciţiile fizice. Îşi acceptă cu uşurinţă ridurile, declarând că acestea dovedesc că şi-a trăit viaţa.

 

Susan Sarandon va împlini 68 de ani anul acesta şi a avut curajul să îşi ia viaţa de la capăt după divorţul de Tim Robbins. A recunoscut că are o relaţie cu un bărbat mai tânăr cu 31 de ani, dar şi că şi-a făcut lifting. Frumuseţea vine din interior, depinde, deci, ce pune fiecare aici'.

 

Lucy Liu ajunge anul acesta la 46 de ani, vârstă pe care cu greu i-o poţi da vedetei din Kill Bill'. Fără să fie dependentă de sport, actriţa amercană cu origini chinezeşti are grijă la ceea ce mănâncă şi merge la sală din când în când.

 

Foto: Hepta

 

10 Vedete care nu îşi arată vârsta. Uite câţi ani au, de fapt!10 Vedete care nu îşi arată vârsta. Uite câţi ani au, de fapt!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter