3 motive să nu-ți dai cu mascara pe genele inferioare

Publicat pe de Catalina Cristescu

Obișnuiești să te dai cu mascara pe genele inferioare? Uite cum, fără să știi, îți sabotezi singură machiajul. 

3 motive să nu-ți dai cu mascara pe genele inferioare3 motive să nu-ți dai cu mascara pe genele inferioare

Genele ca de păpușă sunt drăguțe, dar mai degrabă în filme sau pe catwalk. Nu se mai poartă genele foarte lungi, încărcate de rimel, ci genele cu aspect și volum natural. Prin urmare, dacă vrei să fii în tendințe rimelează numai genele superioare.

Citește și:

Truc de machiaj – Cum repari un creion de buze sau de ochi care s-a întărit

Tratamentul cu ulei de cocos pe care trebuie să îl faci săptămânal

Dacă nu mai aplici rimel pe genele inferioare scapi de grija că ți se întinde rimelul, te înnegrești la ochi și arăți ca un urs panda.

Nu te mai verifici în oglindă frenetic, și tocmai pentru că ești mai relaxată reușești să te bucuri de serile cu prietenii, iubitul, ori să te concentrezi mai bine la birou (și uite așa termini treaba mai repede și savurezi timpul liber).

Al treilea motiv pentru care e indicat să renunți la rimelarea genelor inferioare este poate și cel mai important. Genele inferioare pline de rimel accentuează cearcănele, îți fac ochii mai mici, înfundați, îți dau o alură ușor bolnăvicioasă.

Așa că lecția cu care trebuie să rămâi e că nu te atingi de genele inferioare! Nici cu ondulatorul de gene, nici cu primer sau mascara.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter