3 greșeli de machiaj care te fac să arăți bătrână

Publicat pe

Indiferent de vârsta din buletin, fiecare femeie vrea să fie frumoasă. Evită aceste greșeli de machiaj dacă nu vrei să arăți mai bătrână.

3 greșeli de machiaj care te fac să arăți bătrână3 greșeli de machiaj care te fac să arăți bătrână

Zona de contur a ochilor supraîncărcată

Tenul uscat se ridează mult mai repede decât celelalte tipuri de ten, inclusiv în zona de contur a ochilor. Desigur vrei să acoperi cearcănele, așa că pentru asta e indicat să folosești un concealer fluid care nu se adună în riduri și nu le evidențiază. Un concealer foarte dens riscă să crape, iar dacă aplici peste și un strat de pudră… rezultatul final nu-ți va complimenta pielea, ci dimpotrivă.

Citește și:

Get the look Kim Kardashian – machiaj special pentru brunete

Nu doar Vanessa Hudgens, ci și tu poți avea buze gotice seducătoare

Prea multă pudră

Pudra este bună, fixează fondul de ten, matifiază sau hidratează (în funcție de formula sa), dar aplicată în exces încarcă prea mult tenul, îi sabotează aspectul natural, și chiar dacă vrei finisare perfectă în final îți scoate în evidență porii, imperfecțiunile, pielea nu mai respiră și pot apărea coșuri. Așadar ține minte, prea multă pudră înseamnă aspect mult mai matur. După ce ai încărcat pensula de produs, scutur-o ușor pentru a îndepărta surplusul.

 

 Ai uitat de cremă

Tenul uscat nu poate funcționa fără cremă, ține, înțeapă, se descuamează, și prea puțin probabil ca o femeie cu ten uscat să nu folosească cremă de față. Însă la tenul normal, mixt sau gras mai poate apărea această problemă. Dacă pielea nu deranjează, se mai uită de aplicarea cremei de față… Un machiaj niciodată nu va arăta bine dacă în prealabil nu s-a aplicat pe ten cremă de față de zi. Și orice tip de ten (da, da, chiar și cel gras) poate fi deshidratat, iar o piele deshidratată arată mai bătrână, este lipsită de strălucire, iar fondul de ten nu aderă și nu se menține corespunzător.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter