5 ţinute lejere pentru o ieşire la bere

Publicat pe

O ieşire la bere este întotdeauna un prilej de distracţie şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.  Spre deosebire de masculi, reprezentantele sexului frumos pun accent pe vestimentaţie atunci când ies în oraş şi ar fi păcat ca voia bună să fie stricată de o ţinută nepotrivită. 

 

tinute-bere1

 

Ca și în cazul berii, alege o ținută în care să fii pur și simplu tu, pentru că doar așa te vei simți în largul tău. Poți să porți deopotrivă ceva lejer sau mulat, pentru că silueta ta va fi în siguranță – cu doar 43 kcal/ 100 ml, berea nu îngrașă. Mai mult, berea are chiar mai puține calorii decât sucul de mere sau portocale sau decât vinul de masă care are chiar 84 kcal/ 100 ml.

 

Iată câteva sugestii pentru o vestimentaţie lejeră, potrivită pentru o ieşire la bere:

 

  1. JEANŞI 

De cele mai multe ori less is more'. O pereche de jeanşi şi un tricou sau cămaşă albă, simplă  este outfit-ul perfect.  Este o ţinută clasică şi de mare efect.  Blugii sunt o piesă vestimentară versatilă si pot fi purtaţi în numeroase combinaţii.

 

Continuarea AICI

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter