4 reguli de îngrijire a pielii pe care este esențial să le respecți

Publicat pe de Catalina Cristescu

Îți dorești un ten luminos, care să arate bine mereu? Nu e suficient să folosești numai produse de calitate. Trebuie să respecți obligatoriu și aceste reguli de îngrijire a pielii.

4 reguli de îngrijire a pielii pe care este esențial să le respecți4 reguli de îngrijire a pielii pe care este esențial să le respecți

Dormi suficient! Somnul de frumusețe nu este doar un mit sau o expresie. Pe timpul nopții pielea se repară și este important să-i dai răgazul decesar. Plus că astfel eviți apariția pungilor, cearcănelor, feței umflate și terne.

Demachiază-te înainte de culcare. Tocmai pentru că noaptea pielea se regenerează este important să fie curată. Pe lângă asta demachiază-te și dimineața pentru a elimina toxinele și sebumul eliminate pe timpul nopții.

Citește și:

2 motive pentru care este obligatoriu să folosești o cremă de noapte

3 greșeli de machiaj care te fac să arăți mai bătrână

Spală-ți săptămânal pensulele de machiaj. Și burețeii după fiecare aplicare a fondului de ten! Aceste instrumente care te ajută să realizezi machiaje senzaționale se umplu de praf, au reziduri de produs sau se încarcă treptat cu sebum.

Evident mediul este mai mult decât propice proliferării bacteriilor pe care dacă le pui pe față duc la apariția acneei și diverselor iritații. Decât să tratezi aceste probleme, mai bine le eviți.

Aplică întotdeauna o cremă de față. Nu neglija hidratarea tenului. Alege crema potrivită tipului tău de ten și aplică dimineața o cremă de zi, iar înainte de culcare o cremă de noapte. Întotdeauna pe tenul perfect curat!

Înainte de creme poți utiliza și un ser. Recomandarea noastră este să existe SPF integrat în crema de zi, astfel încât să existe o protecție minimă împotriva efectelor nocive ale soarelui.

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter