A aparut consilerul de beauty pentru femeile active

Publicat pe

beautyAtunci cand este vorba despre imaginea ta, esti deschisa la tot ce este nou in materie de frumusete. Daca esti o femeie de afaceri, aspectul personal este cu atat mai important.

Cel mai nou segment de servicii pentru femeile active a fost lansat de Dana Sota, autoarea cartii „Frumusetea se invata'.

Aceasta propune servicii de consultanta de beauty pentru femeile active si din mediul de afaceri. Odata cu lansarea noului concept, Dana Sota va organiza si o serie de workshop-uri pe tema „Business Woman, back to basics'.

Dincolo de toate produsele revolutionare, Dana Sota sustine ca ingrijirea consecventa este cea mai buna investitie in propria persoana.

 

 

 

 

 

 

Dana Sota, Frumusetea se invataRitualul de frumusete al femeii active cuprinde in viziunea autoarei cativa pasi absolut obligatorii:

Ingrijirea tenului necesita strict 2 minute dimineata si 2 minute seara, prin respectarea celor 4 pasi de baza, respectiv demachierea, aplicarea lotiunii tonice, hidratarea/hranirea, iar la final aplicarea factorului de protectie (pentru zi).

Parul trebuie sa arate ingrijit, respectiv sa fie vopsit (daca este cazul), iar varfurile sa fie tunse la o luna de zile.

Machiajul trebuie sa fie foarte simplu. Nu trebuie neglijat faptul ca un fond de ten este oricand binevenit pentru ca uniformizeaza, lumineaza si protejeaza tenul, apoi se aplica mascara si gloss. Este un machiaj minim necesar, care se realizeaza in 5 minute.

Parfumul este extrem de important: acesta trebuie sa fie discret si aplicat in cantitati rezonabile. Nici macar un parfum tare nu poate fi acceptat.

Mainile vorbesc de multe ori primele, deci o manichiura simpla, cu unghii scurte si in culori naturale este de bun gust.

Nu exista produse si tratamente minune. Se poate vorbi doar de o constientizare a faptului ca e nevoie sa te ingrijesti constant si consecvent. Rezultatele se vad in timp.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter