Accesoriile cheie la care vedetele nu renunță în 2019

Publicat pe

Ne place să ne inspirăm din ținutele impecabile ale vedetelor pentru că reușesc să transforme cu ajutorul accesoriilor potrivite ținute basic, foarte simple, în unele spectaculoase și pline de personalitate. Iată care sunt accesoriile cheie, pe care vor continua să le poarte și anul acesta.

Smart Watch-urile, aproape  în orice combinație vestimentară

Nu există vedetă care să nu poarte la încheietură un smartwatch, fie că este Apple, FitBit, Huawei ori Samsung. Acestea sunt poate cele mai utile accesorii care îți oferă o gamă largă de informații. Pe lângă afișarea orei, poți prelua apelurile, monitoriza activitatea fizică sau calitatea somnului din timpul nopții.

Dacă te interesează un anumit model de smart watch informează-te despre aplicațiile pe care le conține și alege-l pe cel care îți satisface toate cerințele. Micul gadget de la încheietura vedetelor este deja un fashion statement iar celebritățile nu pleacă din casă fără ceasul lor smart.

 

Inele statement si cerceii lungi

Inelele statement sunt preferate de vedete, mai ales la evenimente importante la care aleg să își completeze ținutele cu cele mai strălucitoare accesorii. Un inel statement are personalitate și conferă un aer delicat întregului outift, fiind un detaliu feminin.

 

În acest sezon se schimbă și dimensiunea cerceilor: aceștia devin mai lungi, dorind să sublinieze forma gâtului. Materialul din care sunt confecționați diferă – putem vorbi despre metal, pene sau pietre semiprețioase, important este să cadă mai jos de umeri. De asemenea, cerceii pot fi diferiți, unul lung și altul scurt pentru că simetria nu mai este o normă care trebuie respectată.

 

Borseta și geanta cu mâner scurt

Borseta, un accesoriu practic și comod, se potrivește de minune în orice combinație sport casual, fiind o alegere care imprimă lejeritate ținutei. Vedetele se afișează cu borsete semnate de marile case de modă dar, dacă nu ai în plan o astfel de investiție, alege o borsetă în culori pastel pe care să le accesorizezi după bunul plac.  

 

Dacă ai nevoie de un accesoriu mai elegant care să se integreze într-o ținută smart casual, îți propunem geanta cu mâner scurt, ca variantă ideală atât pentru birou, cât și pentru ieșirile de seară.

 

Accesoriile potrivite sunt cel mai bun mod prin care aduci la viață o ținută prea simplă, cu care te-ai obișnuit și simți că nu mai transmite energia pe care ți-o dorești. Inspiră-te din alegerile vedetelor de anul acesta și scoate la lumină orice outfit simplu cu ajutorul accesoriilor cheie.

 

Sursa foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter