Adela Popescu a încercat una dintre coafurile în tendinţe în acest sezon

Publicat pe

La 3 luni după ce a devenit mămică, Adela Popescu este într-o continuă căutare a stilului. Dacă de curând vedeta şi-a schimbat nuanţa parului, acum a adoptat una dintre coafurile aflate în trend in acest sezon.

 

Responsabil pentru noua coafură a vedetei este hair stilistul Cristi Pascu, prezent în platoul emisiunii „Vorbeşte lumea'.

 

Acesta a discutat despre tendințele noului sezon în materie de tunsori și coafuri și, aducând discuția spre moda împletiturilor, s-a oferit să o înveţe pe Adela Popescu cum se realizează cele de inspirație rusească, în doar câteva minute, aplicând totul chiar pe părul vedetei.

 

Vorbim de o coroniță realizată din șuvițe de păr împletite de la o tâmplă la cealaltă. Acest tip de coafură este de inspirație rusească. Se realizează foarte ușor acasă, durează mai puțin de 5 minute. Se împletește un spic de păr de la o ureche la cealaltă. Este o coafură simplă și de efect, ce oferă volum părului și poate fi purtată cu ușurință în timpul zilei', declară Cristi Pascu.

 

În acest sezon, laitmotivul este ‚back in time și la mare căutare sunt împletiturile. Se poartă părul ușor romantic, accesorizat cu agrafe sau bentițe cu iz antic, prezente acum în colecțile unor case de modă cunoscute. Pentru femeile cu păr lung se poartă coafurile pe bază de noduri. Vorbim despre un nod mare, la spate, sau despre noduri făcute dintr-o șuviță, asta pentru femeile care își doresc coafuri mai moderne și mai avangardiste', declara Cristi Pascu.

 

Adela Popescu a încercat una dintre coafurile în tendinţe în acest sezonAdela Popescu a încercat una dintre coafurile în tendinţe în acest sezon

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter