Adela Popescu – Schimbare de look dupa ce a devenit mămică

Publicat pe

De doua luni, Adela Popescu a devenit mămică şi trăieşte aşa cum mărturiseşte „un nou început'. La sfârşitul verii şi cu puţin timp înainte de a reveni la emisiunea „Vorbeşte lumea', Adela a trecut printr-o schimbare de look.

 

„Suvita cu suvita, pic cu pic,  asa ajungi blonda in toata regula! Cam asta as putea spune despre noua mea schimbare de look', şi-a descris Adela noua culoare de păr de care este responsabil hair stilistul Camelia Negrea.

 

Adela are şi cele mai puternice motive pentru a fi o mămică foarte stylish şi cool, având acasă doi băieţi care trebuie să fie mândri de ea.

 

„E inca vara, eu am iesit din perioada de lauzie, in doua saptamani incepe Vorbeste Lumea, de doua luni traiesc „un nou inceput', am acasa doi baieti preocupati de frumos carora vreau sa le sclipeasca ochii cand ma vad, asa ca ce motive mai bune puteam gasi pentru un mic refresh', a mărturisit vedeta.

 

Aceasta a postat mai multe fotografii cu noul look,  iar cel care a pozat-o a fost chiar Radu Vâlcan.

 

Foto: http://www.adelapopescu.eu/5188-2/

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter