Adelina Pestriţu a trecut printr-o schimbare îndrăzneaţă de look

Publicat pe

Adelina Pestriţu are planuri mari pentru următoarea perioadă: intenţionează să aibă un copil, dar şi să-şi mai facă un tatuaj, pe lângă cele 14 pe care le are deja.

 

Până când aceste visuri se vor împlini, Adelina a ales să-şi schimbe look-ul cu ajutorului hair stylistului Adi Perjovschi, iar rezultatul a fost surprinzător chiar şi pentru ea.

 

Tinand cont de trendul acestui an in care sunt favorizate mesele in culori foarte puternice, Adelina Pestritu şi-a surprins fanii cu noul ei look.

 

„La fiecare schimbare de anotimp, simt nevoia unei reimprospatari a imaginii, iar cand vine vorba de o schimbare de look, ma las pe mana lui Adi. Am toata baza ca rezultatul final va fi unul wow”, declara Adelina.

 

Insa vedeta a recunoscut ca nici nu a discutat inainte cu hair stylistul despre nuanta meselor care ii vor impodobi parul, asa ca rezultatul a fost o surpriza totala chiar si pentru ea. 'Suvitele vor fi foarte colorate' a fost indiciul oferit de Adrian Perjovschi, care a ales pentru Adelina extensii de culoarea verde electric. Vedeta a recunoscut ca se plictiseste repede de o coafura, asa incat este tot timpul dispusa sa asculte sfaturile hair stylistului si sa incerce cele mai noi tendinte.

 

„Varianta  aleasa pentru aplicarea extensiilor este una care nu distruge parul, se aplica usor si pot fi asortate oricarei tinute”, spune Adrian Perjovschi.

 

Adelina Pestriţu a trecut printr-o schimbare îndrăzneaţă de lookAdelina Pestriţu a trecut printr-o schimbare îndrăzneaţă de look

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter