Alexandra Dinu – În alb şi negru la Festivalul de film de la Veneţia

Publicat pe

Stabilită în Italia, Alexandra Dinu nu putea rata cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de film de la Veneţia care se desfăşoară în această perioadă.

 

Românca a bifat doua apariţii pe covorul roşu, alegând creaţii black&white, extrem de diferite, dar care i s-au potrivit perfect.

 

Pentru premiera filmului Le Dernier Coup de Marteau', Alexandra a ales o rochie albă, lungă, cu decolteu, pe care a accesorizat-o cu bijuterii albe şi negre şi un clutch negru.

 

Ea a schimbat complet stilul la premiera peliculei Pasolini', unde a mizat pe un outfit extrem de sexy: o rochie neagră, scurtă, din dantelă. Si, de data aceasta, Alexandra l-a avut alături şi pe iubitul ei, Luca Bastianello, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

 

Foto: Hepta

 

Alexandra Dinu – În alb şi negru la Festivalul de film de la VeneţiaAlexandra Dinu – În alb şi negru la Festivalul de film de la Veneţia
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter