Special Viva! Alexandra Stan - Cinci ritualuri de îngrijire și beauty de la care nu se abate

Publicat pe

Când vine vorba de tipsuri de îngrijire, vedetele au o imaginație debordantă. Special pentru VIVA! Alexandra Stan a dezvăluit care sunt trucurile ei de frumusețe și de la ce ritualuri de îngrijire nu se abate niciodată.

 

 alexandra stan

 

Sfatul 1. DEMACHIEREA. Cred că orice femeie are propriul ritual când vine vorba de îngrijirea personală. Indiferent dacă suntem obosite sau cu multe ore de somn lipsă, niciodată nu trebuie să renunțăm la demachiere. Pentru mine e cel mai important pas în intreținerea tenului meu. După o zi lungă, timp în care tenul a fost supus mai multor sesiuni de make-up, mai ales când e vorba de filmarea unui clip, țin cont ca înainte de un somn liniștit să îi ofer atenție cam 10 minute. Aa, și imi amintesc de sfatul pe care i l-a dat Naomi Campbell lui Pharrell, să se spele pe față cu apă rece. La cum arata cei doi la 44, respectiv 41 de ani, cu siguranță apa rece pe față dă roade.

 

Sfatul 2. NO MAKE-UP DAYS. Îmi place ca din când în când să-mi las tenul să respire și, uneori, renunț de tot la make-up, o cremă de față hrănitoare e de ajuns pentru o zi fără filmări.

 

Sfatul 3. ALIMENTAȚIA. Nu imi plac dietele, nici n-aș putea să urmez una cu strictețe, dar țin cont să nu exagerez când vine vorba de mâncare. Fără o alimentație corectă, n-aș putea să fac față concertelor și presiunii dinaintea lor.

 

Sfatul 4. MIȘCARE. Fac multa mișcare, asta datorită orelor petrecute în sala de dans alături de coregraful Emil Rengle. Recunosc ca atunci când îmi permite timpul mai merg și la sala de gimnastică, nu doar la cea de dans. (râde) Oricum, vă invit pe toți să dansați, în dormitor, în bucătărie, oriunde, nu numai că faceți mișcare, dar veți avea și o stare mai bună.

 

Sfatul 5. EXFOLIEREA. Și din când în când e bine sa facem un peeling. O data, de doua ori pe săptămâna e suficient. Putem apela la o crema abrazivă și o perie de peeling, gen Shiseido, sau putem prepara noi: cu zaț de cafea, mălai sau portocale etc.

 

Claudia Cojocea, Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter