Alina Eremia - Tipsuri de frumuseţe şi îngrijire la tine acasă

Publicat pe

Alina Eremia este o prezenţă deosebită în lumea muzicală din România. Admirată de toata lumea, Alina atrage atenţia la fiecare apariţie datorită siluetei sale şi ţinutelor inspirate pe care le poartă.

 

Artista are câteva reguli de înfrumuseţare pe care le urmează, iar beauty tipsurile sale sunt uşor de ţinut minte pentru că sunt rapide şi foarte eficiente.

 

alina2

 

Alina pune mare accent pe hidratare şi crede că frumuseţea vine din interior, de aceea, îşi sfătuieşte fanele să bea cât mai multă apă şi să aleaga produsele cosmetice în funcţie de tipul lor de ten.

 

Trebuie să bem multă apă pentru că lichidele ne ajută foarte mult  să ne păstrăm pielea sănătoasa şi hidratată. După cum ştiţi o piele hidratată porneşte de la interior'.  Atunci când vreţi să vă hidrataţi tenul folosiţi produsele potrivite tipului vostru de piele.

 

Artista ştie cât de important este să ai mereu un ten curat şi îngrijit şi de aceea îşi sfătuieşte fanele să se demachieze în fiecare seară şi să folosească măşti naturale şi uleiuri care oferă tenului un aspect luminos şi sănătos.

 

„Nu adormiţi niciodată înainte să vă demachiaţi, pentru că tenul trebuie să rămână curat pe timpul nopţii. Aplicaţi pe faţă măşti naturale sau uleiuri de argan, cocos sau măsline, lăsaţi-le câteva minute să acţioneze.'

 

alina3

 

Alina îşi încurajează fanele să se machieze natural şi să conştientizeze că naturaleţea este o calitate de care ar trebui să se folosească cât mai des. Un bun sfat de care toate femeile ar trebui să ţina cont iarna este să foloseasca un balsam de buze cu SPF, de preferat unul cu substanţe antiseptice. Ideale sunt produsele cu aloe şi vitamina E.

 

„Make-up-ul trebuie să fie unul care să se potrivescă feţei voastre şi să vă contureze trăsaturile. Încercaţi să vă alegeţi nuanţele potrivite, care să fie în armonie cu nuanţele pielii şi ale ochilor voştri. Iarna folosiţi balsam de buze pentru ca acestea să îşi păstreze aspectul sănătos şi să nu se usuce. Cel mai important lucru pe care vreau să vi-l spun este să folosiţi naturaleţea în avantajul vostru”, spune Alina.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter