Amy Adams şi Eva Longoria – Două dive în rochii roz

Publicat pe

Amy Adams şi Eva Longoria au participat recent la două evenimente organizate la Hollywood, cele două actriţe alegând rochii de culoare roz.

 

 Amy Adams si Eva Longoria

 

Nominalizată pentru rolul din American Hustle la Premiul Oscar, la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, Amy Adams a strălucit la petrecerea Vanity Fair and Chrysler toast to American Hustle.

 

Pentru această seară a ales o rochie de cocktail, într-o nuanţa puternică de roz, creaţie a britanicei Vivienne Westood, care i-a scos în evidenţă sânii. Actriţa şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi nude Christian Louboutin, iar ca bijuterii a purtat o brăţară fină şi o pereche de cercei discreţi.

  Amy Adams

 

Eva Longoria a participat la the unite4:humanity, un eveniment organizat la studiorile Sony din Los Angeles, la care au mai fost invitate Jane Fonda, Alicia Keys, Ketherine Heigl sau Demi Lovato.

Actrita din Neveste disperate a purtat o rochie roz pudrat , cu aplicatii, creaţie Georges Hobeika şi acelaşi Christian Louboutin a fost şi alegerea sa în materie de pantofi. De data aceasta, o pereche de pantofi oranj.

 

 Eva Longoria

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter